Kwaliteit en service staan op de eerste plaats.

Vooraf komen wij graag langs om kennis te maken en om de locatie te bekijken. Wij zijn heel benieuwd wat uw wensen voor de schoolfoto’s zijn, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. Die zijn er namelijk oneindig! Vooraf maken wij in overleg een fotografieplanning, zodat alles de dag zelf soepel en overzichtelijk verloopt. In de op school opgestelde studio zet de schoolfotograaf vervolgens de kinderen per klas op de foto. Dit duurt ongeveer twintig minuten per klas.

Wij komen altijd terug op school om de kinderen te fotograferen die niet aanwezig waren op het moment dat de schoolfotograaf er was. Zo heeft iedereen een leuke schoolfoto!

Afwerking en levering

In ons eigen fotolab verwerken wij de foto’s en maken we ze klaar voor een zo’n vlot mogelijke levering. Als school kunt u vooraf zelf de pakketten met verschillende fotoformaten samenstellen en heeft u daarbij de keuze uit drie bestelmogelijkheden:
Pakket met fotovellen: de kinderen krijgen hun fotopakketje mee naar huis, waaruit zij samen met hun ouders fotovellen kunnen kiezen. De gekozen foto’s worden contant betaald.
Pakketje met fotovellen + factuur: in het fotopakket zit naast de fotovellen ook een factuur voor bankoverschrijving.
Webshop: de kinderen ontvangen op school een bestelstrook met een persoonlijk bestelnummer. Hiermee kunnen ouders of opa’s en oma’s via onze webshop op deze site de foto’s van hun kind bestellen.

Benieuwd naar wat het best bij u past? Neem contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.